Mi age aldrig nagonsin haft nagon pojkvan sam mig har aldrig nagonsin

Mi age aldrig nagonsin haft nagon pojkvan sam mig har aldrig nagonsin

Det befinner sig sa narvarande aven att min mo

Det befinner si en artikel saso sjalv tanker villi flera ganger ifall dagen sam det befinner si att mi vill ha nago pojkvan.

kysst ett pojke skada jag vill odla valdigt villig hava nago pojkvan. Just nu kanns det sasom att nagon fraktion sakna av mig samt det kanns jattelarvigt att beratta sa sam sjalv vet att det bestamt later jattelarvigt samt men det befinner sig synnerligen sa det kanns. Jag ty langtar efter att erhalla aga en att kyss samt ga pa dejter sam betrakta serier iho tillsammans osv. Jag sakna odl avsevart postumt det att jag blir deprimerad nar jag tanker gallande det skada meda kanner sjalv mej sa fanig for att jag endas befinner sig 15 sam tanker pa att forse pojkvan (no offence till de saso ar 15 och ager pojkvan, mig allena kanner undertecknad fjantig, det betyder ick att d ar det).

Mig blir iallafall enormt virrig slu hur sa moder uppg mot jag

(sjalv bryr undertecknad grymt avsevart forsavitt uppsyn mammas opinion pa prylar, bryr mig forsavitt min pappas likasa andock tendera ej prata med pappa forsavitt sanna narvarand prylar) berattade att hon hade sin forsta serios pojkvan nar hon varenda 15 skad hon uppg mo mig att hon anse att det ar en aning for ungt pro mej att innehav pojkvan nu. Hon ager likas sagt att det skulle finnas till okej om sjalv vart tillsamman med nago pojke sasom varje cirka 18 darfor att jag tydligen ( ) befinner sig odl mogen, vilket sjalv kan halla med forsavit skada mi befinner sig inte direkt mogen nar mi befinner si tillsammans mina kompisar. D Sam odla vart det en tillbud for ca tre manader forsenad nar det vart ett frank inom luckan pa McDonalds som flortade med mej samt jag kraftig i passagerarsatet (och tittad ut saso nagon jordapple, enligt jag) samt pappa korde samt pappa markte det och sa till ja genre “om han gor det upprepa tillat han tillsammans ja samt skapa” sasom e gyckel men han varje likva typ seriosa, forstar icke sant hur han menade andock det verkade emedan saso att han endast skojade. I enlighet med mig vart killen inom luckan valdigt snygg sam jag fattade inte sann hursa han forsokte florta/spanade in ja stav sjalv kande mej ej attraherande kvar huvud taget… sjalv samt mina foraldrar kom in kungen varsta konversationen postum ifall hurdan flera ar han kunde tillverka varit samt vi kom fram mo att alldenstund att han hade tatueringar plikt han innehava varit ovanfor 18 iaf. Samt det kan ju hava varit darifran mamma fick att det vart ok pro ja att dejta lite aldre killar, jag ingen anin.

Forsona stunden befinner sig det ok att innehav pojkvan och det promenerar till samt tillsammans finemang ifall han ar 3 ar aldre annu mig den andra befinner sig mi for juveni samt omgaende om… I

Ett annan faktum befinner si att mi inte kanner till hur mig amna begynna prata med killar. Mig kanner ingalunda ofta medborgare skada uppsyn van age forsokt “para tillsamman” jag tillsamman annorlunda killar av hennes slag. Tex nago kis sjalv pratade tillsamman e grepp sam vi fick mot och tillsamman dagar villig snapchat och sen odla enkom borjade han bringa mina nubbe och slutade respondera, det vart lite surt… andock sasom sagt kanner jag ej odl ofta medborgare sam sjalv ingen aning hurda sjalv amna lite vagguttag tillsamman killar. Jag vill icke traffa nan via internet om det ick befinner si art en kamrat kompis alternativt nat sant.

Jag vill jattegarna tillverka ett pojkvan skada ager ingen stans att motas nya personer enar sjalv ick kanner odla manga mannisko. Mi inneha pratat tillsamman nagon va besöka webbplats kompis skad han borjade bortse jag postumt e grepp inte me motiv. Mig fa aven blandade signaler a mor sasom sager att sjalv ar stav juveni darfor at aga pojkvan andock forsena uppge att det skulle finnas godtagbart ifall sjalv varenda tillsammans med nagon 3 ar aldre kille an mej. Jag forstar ingenting. Sjalv vill bara tillverka hjalp tillsamman vad sjalv kan skapa darfor at raka nya manniskor darfor att sen kanske raka en gosse.