Genast age sjalv hittat e som jag anta sjalv befinner si foralska ino. en aning besvarligt att kunn minsann.

Genast age sjalv hittat e som jag anta sjalv befinner si foralska ino. en aning besvarligt att kunn minsann.

Men saken da fick nu hamna i skilsmassa/separation darfor att jag just genomgatt nagon dyli efter att innehava varit iho tillsamman dit man i ganska 11 ar.

i och med det kanns sasom att det varje sa oerhor lange sen mig varit “ute gallande marknaden”. Skada personen ifraga jobbar gallande mitt sysselsattning. Mig inneha varit smakar ino honom understundom i over ett ars tidrym. Genast enar separationen a karna ex sedan lange ager varit en sanning och skilsmassan gar via frasch lagligt vilken dag sasom helst, odl tankte mig ga av stapeln plocka tjuren vid hornen samt producera nat till saken.

Jag tror mi kunna att han diggar mi likas. Andock saker kan karl ju aldrig finnas. Korka att bege sig ungefa samt antaga och tro nat, sant leder slutligen endast mo dumma feltolkning. Odla genast inneha jag otvivelaktigt mej, korten kungen bordet.

Ar synnerligen ej den individ som do majoriteten skulle karakterisera sasom tillbakadragen, men nar det innefatt sana arme prylar, emeda blir jag forvandlad at nago stammande fjorttis. Hemskt! Dubbelhemskt i och med mitt anlete alltid avslojar mig, rodnar saso nago tomat bums!

Hota dej jag. Hih later gale skada mig tender skapa det. Kom kungen baksida av underben n vill beratta samt hota de personligen tillsammans att du t.ex. aldrig tillat traffa din mamma ater ifall du ej sager/visar det i en saker eftertrycklig klockslag. Utfor det har nar sjalv springer, amna handla nagot jobbigt osv. Funka evigt!

Ni behover eventuellt ej knysta att n befinner sig foralska men ni kan forfragan ifall er skall fantiser nagot nago fredagskvall? Alternativ nagot dylik )

Andock tyvarr ar det fa komlicerat emella oss. Eftersom skulle det inte sann fungera att blott bjussa honom gallande dejt (for da hade mig gjort det allareda. sta isafall hade mig smidigt och finfin kunnat fega klocka sam bjuda honom gallande dejt per sms ) eftersom antagande mi det ar superb att mi enbart uppg sasom det befinner sig. Odl far han greppa kommand kli. Endera avga stota tillsamman mig pa jobbet (forut det anser sjalv att han utfor!) alternativt forsena gripa alltsammans saken fortsattningsvis.

Hahaha, Hota sig sjalv! Sjalv tender ha nago motsvarighet forfaringssatt samt det befinner si att sjalv bestammer undertecknad nar mi inhaler att mi tvungen saga det mig har villi hjartat nar mi hamta syr ut “annars. ” Problemet befinner sig att herre far jattehog ryt av att sitta samt halla andan samt existera stirrig samtidigt odl man blir kaotisk och illamaende ocksa.

Haha just andock bestam dej darfor at va ni vill saga och hota dej solo tillsamman att om du ej uppge det fore “tiden tar forliden” blir det ALDRIG er (Kan n sjalvklar inte veta sam j far n ju traffa din mors upprepa osv). Befinner si det nagot mig sannerligen TVUNGEN gora andock sannerligen ej tors hotar mi tillsamman att min man kommer ga bort t.ex. samt emeda jaklar utfor sjalv va som helst. Skulle nagot enar ske skulle sjalv ju betrakta det som ifall det ar centru mankemang och det kan mi ja dod tillsamman. Faktiskt aldrig misslyckats tillsamman denna nagot grymma forfarande. Lovar att du tors!

Odl eftersom tankte jag att mig tar det igeno telefon istallet

Aaa. D tillats halla tummarna forut mej imorgon. Emedan djavul smaller det, ager mig otvivelaktigt! Tvungen komma villi nat lamplig sjalvhot tills dess endast

Mig vagade icke knysta nat gallande jobbet. Inget lampligt tidpunkt visade sig samt mig vart stav harig for att “skapa” ett. Sa jag akte bostad sam tankte att det tillats bliv erkannand per sms istallet. Pro hade mig genast bra bestamt att det skulle aga rum nyligen saken dar dagen, odla enar skulle det likas handa nyss da.

Ringde samt pratade med nagon van som var alldeles fardiga tillsammans att sadana arenden EJ skots igenom sms. ” ni skickar honom en sms sam ber honom bagatellartad dej da han kan” lod domen.

Sagt sam gjort. Efter att tillverka ovat mitt “tal” nagra ganger (typ femtielva) odl skickade mi ivag sms et. “a tja, kan n futtig mig da du inneha tidrym, jag vill samspraka”

Naj, da han sen ringde var sjalv ju skitpirrig. Andock mig anta att jag lyckades halla jag flegmatisk och sansad under karna inovade tal. Mi ville ju faktiskt ej framsta som ett karlekskrank fjorttis. Mi ville ju att han skulle vara medveten om hur sjalv kanner, men typ inte bara “for att” inte med aven darfor att det nyss inte skulle behova uppsta korkad feltolkning mellan oss gallande jobbet sam odl, ifall icke han gilla undertecknad villi dit satt.

Karna inovade nummer gick ty foljer “mi hade tankt tilltala de gallande jobbet forr idag, men det var aldrig nat passligt chans. Det befinner sig sa att mi maste erkanna nagon faktum sta de. mi har funderat villig dethar ett ta och kommit fram at att det ultimat befinner si att existera rattfra gallande fenomen sam placera samtlig korten villig bordet, partiellt alldenstund vi jobbar gallande dit position, andock samt eljes. Odla att vi fullstandigt lat kan sky korkade missforstand oss mellan. Saken befinner si saken da att jag tycker om de. Ni behover inte ge besked nat gallande dethar, mig ville endast att ni skulle kanna till. Och sa hoppas jag att detta kan stoppa emella oss ett pa!”

Jaa, han sa att han anse enastaende ifall mig, skada att han hoppas att vi kan befinna goda kompisa istallet. Skad att han uppskattade att jag kunde existera odla uppriktig villig foremal samt prata sa oppen forsavit det. Jag antagande att det tillrackligt har funnits, sam eventuellt fortfarande finns, en oke engagemang fran hans vaderstreck. Inneha troligen nappelige inbillat ja allihopa “signaler” som jag anse han skickat. Andock efterso, tjabba. it skild omstandigheter, odl inneha han bra troligen mest sett det sexiga schweizisk kvinnor har som ett harmlos flort kungen jobbet. Nat saso ar en aning dynamisk andock saso inte kommer att leda nanvart. Odl, genast vet mi ju det atminston. och han kanner till. Sa da kan tillverka ju sluta med forsvinna “flirterier” villig jobbet och bli mer kamratlig istallet. Inte sitta och blinka at mi kvar lunchbordet och sant.

Odla odla gick det. Kande jag ytterst fjantig, fanig, barnslig etc. etc. genast sedan. Nu kanner sjalv jag lattad. Oke, det gick icke odl fint sasom sjalv hade hoppats. Och jag kanner mig sann idiotisk. men saklart. det befinner sig val inte lojligt att halla av nagon. Enar kan det gott ick finnas lojligt att knysta det heller? Forsoker klura som odla att et vart jakla modigt att vaga avsloja mina kanslor villi det sattet, och tapperhe ar belagga. Odla fy f*n vilken hallfast madam sjalv ar!

Ja, visste icke riktig ino vilken genre sjalv skulle placera denna snor

Skada. svang att mi inte behovde kolla honom pa jobbet idag likva! Vi kommer att ses frams nasta rynka, och emeda kommer mig att finnas till lika glad sam blid sasom forgott och agn undertecknad saso att intet hant/inget befinner si annorlunda eller skumt mellan oss. Odla promenerar det val om fordo eller senare.